(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan palveluesimies Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Oletko positiivisesti jämpti ja tuloshakuinen talotekniikan ammattilainen? Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät talotekniikan projektien ja esimiestyön parissa? 
 
Meillä Coorilla on tarjolla sinulle sopiva tehtävä. Olisitko sinä Helsingissä pian aloittava 
 
 
TALOTEKNIIKAN PALVELUESIMIES 
 
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille? 
 
Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan työnkuvaasi ja vastaamaan alueesi kannattavuudesta. Pesti on totta kai kokoaikainen ja vakituinen nykyaikaisine työn joustoineen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja huiput työkaverit. Toimialueenasi on pääasiassa asiakkaamme ABB:n Pitäjänmäen tuotantolaitos ja pääkonttori, joten pääset näkemään työsi jäljen pitkälläkin tähtäimellä saman asiakkaan kanssa. Työsi taustatueksi saat ison organisaation tukifunktiot. Raportoit työssäsi palvelupäällikölle. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
 
Mitä työpöydältäsi löytyy? 
 
Nämä hommat ovat sinulle tuttuja. Pidät taloteknisten ylläpito- ja korjaustöiden langat käsissäsi ja katsot, että asiat etenevät sovitussa aikataulussa. Olet talotekniikan tiimin esimies ja autat tiimiäsi kehittymään ja pääsemään parhaisiin tuloksiin. Tiimissäsi on sähkö- lvi ja kiinteistönhoidon ammattilaisia. Tärkeä osa työnkuvaasi ovat myös laadunvalvonta sekä työturvallisuudesta huolehtiminen. Toimit yhteyshenkilönä alihankkijoiden suuntaan, ohjaat tuotantoa ja vastaat sopimuksen taloteknisten raportointityökalujen käytöstä. 
 
Mitä odotamme sinulta? 
 
Takanasi on jo ainakin muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä ja sinulla on tässä tehtävässä välttämätön talotekniikka-insinöörin, LVI-insinöörin tai muu tehtävään sopiva alan koulutus. Tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa ja sinulla on hyvät projektin ja oman työn hallinnan taidot. Tehtävää riittää sopivasti, joten hyvä paineensietokykysi on eduksi. Pidät asiakasta aidosti tärkeänä ja työskentelet aina tämä mielessä. Aikaisempi kokemus esimiestyöstä on hyvä juttu, mutta aito motivaatio esimiestyöhön ja kehittävä työote voivat korvata kokemuksen.  
 
 
Eikö kuulostanutkin hyvältä? 
 
Odottelemme jo kuulevamme sinusta, mutta sunnuntaina  30.6. on viimeinen mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä hakulomakkeella. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Petri Moisio 040 486 8027.