(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan päätoiminen tuntiopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020

Haemme talotekniikan osaamisalan päätoimista tuntiopettajaa 1.10.2019 alkaen Varian Hiekkaharjun toimipisteeseen. Työ sisältää talotekniikka-alan ammatillisten sisältöjen (ilmanvaihtoasennuksen ja putkiasennuksen osaamisalat) opetusta  ja ohjausta oppilaitoksessa sekä alan työpaikoilla. Työhön kuuluu opiskelijoiden henkilökohtaistamiseen liittyviä tehtäviä sekä alan kehittämis- ja suunnittelutehtäviä.


Vantaan ammattiopisto on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on noin 4000 ja henkilökuntaa 300. Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Tai soveltuva EAT-tutkinto, vähintään 5 vuoden työkokemus alalta sekä opettajan pedagogiset opinnot.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä työelämän ja tiimityöskentelyn taitoja.

Luemme eduksi: Monipuolinen kokemus ammatillisesta koulutuksesta ja koulutuksien suunnittelusta. Katsomme eduksi osaamisen seuraavilta osa-alueilta: hitsausosaaminen ja lvi-suunnitteluosaaminen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan vuosityöaika


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies Wirenius Katja

040 184 6009

katja.wirenius@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.