(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan ICT-asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Oletko kiinnostunut kiinteistöjen Big Datasta ja IoT- ratkaisuista? Ovatko esimerkiksi käsitteet SQL ja REST/API sinulle tuttuja? Ovatko mahdollisesti myös talotekniset prosessit tuttuja? Kiehtooko sinuakin ajatus siitä, että rakennuksen taloteknisten järjestelmien virhetoiminnot ja heikentyneet olosuhteet havaitaan automaattisesti käden käänteessä ja tilanne saadaan korjattua? Tällä prosessilla tuotamme asiakkaillemme huomattavaa lisäarvoa.

Sinulla on esimerkiksi AMK-tasoinen koulutus tietotekniikan, tietoliikennetekniikan tai vaikkapa automaatiotekniikan alalta. Tunnet hyvin esimerkiksi Windows Server -ympäristön ja mahdollisesti jopa joitakin ohjelmoinnin perusteita. Taustasi saattaa olla esimerkiksi rakennusautomaatiourakoinnista tai IT-ylläpidosta. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä.

Jos aihe kiinnostaa, saatat olla hakemamme henkilö.

Helsingin toimipisteessämme on työntekijälle avoin paikka, jossa voit kehittyä todelliseksi digitaalisten kiinteistöpalveluiden asiantuntijaksi. Työtehtävä räätälöidään osaamisalueiden mukaan, mutta lähtökohtaisesti työnkuva sisältää erilaisia järjestelmäintegraatioita, IoT-alustan kehittämis- sekä valvontatehtäviä ja osaamisen mukaan taloteknisten prosessien seurantaa.

Nyt on oiva hetki hypätä mukaan vakaasti kasvavaan liiketoimintaamme kehittämään tulevaisuuden rakennusten IoT-ratkaisuja jo tänään.

Tehtävä edellyttää:

  • palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja asiakaskeskeistä toimintatapaa
  • tietotekniikan tai automaatiotekniikan koulutus- / osaamistaustaa
  • hyväksi luetaan taloteknisten prosessien tuntemus ja kokemus rakennusautomaatiojärjestelmistä

Tarjoamme sinulle Suomen johtavana toimijana innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si 20.6.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?780a6f31.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäälliköt Lauri Yli-Rosti (p. 040 777 7961) ja Mika Virkki (p. 050 310 0116).