(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme Jyväskylään

 

TALOTEKNIIKAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Jyväskylän alueella.Tehtäviisi kuuluu koulutuksestasi ja kokemuksestasi riippuen päivittäisen sähkö- ja/ tai LVI-asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, esimiestehtävät, asiakaskontaktointi, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä kollegojen kanssa. Toimit omaan tiimiisi kuuluvien asentajien esimiehenä.

 

Sinulla on takataskussasi teknikon tai insinöörin tutkinto tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus taloteknisten töiden työnjohtotehtävistä. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksesi.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kehittämään ammattitaitoasi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi bonusjärjestelmän, johon voit vaikuttaa omalla työpanoksellasi vielä erikseen. Kattava työterveyshuolto sekä monipuoliset sisäiset koulutukset pitävät myös ammattitaitosi tulevaisuudessakin yllä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 5.4.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä arkisin Lasse Hynniseltä, puh. 050 577 7990 tai Tuomas Pitkäseltä, puh. 040-1804320.