(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Haemme TALOTEKNIIKAN HUOLTOASENTAJAA kiinteistön ylläpitotehtävien pariin Kajaaniin.

ISS Palveluiden Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Talotekniikan huoltoasentajana vastaat itsenäisesti monipuolisista IV ja LVI-laitteiden asennus-, huolto-ja korjaustöistä asiakaskohteessamme Kajaanissa. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16, mutta saattaa sisältää päivystysvuoroja myös viikonloppuisin. Työ alkaa vuoden 2020 alusta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (IV, LVI- tai sähköasentaja), vähintään vuoden työkokemusta alalta, sekä hyvää teknistä näkemystä. Kiinteistöjen ylläpidon kokonaisuus on sinulle tuttua. Työskentelet itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen ja omaat hyvän peruskunnon. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työssä tulet tarvitsemaan B-ajokorttia ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, hyvät ison talon edut, kilpailukykyisen palkan sekä hyvän tiimin tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Jani Ylikärppä ma-pe klo 9-15, +358504308112. Hakuaika päättyy 30.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -