(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan hankekehityspäällikkö elinkaarirakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme Helsinkiin

TALOTEKNIIKAN HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ ELINKAARIRAKENTAMISEEN


Haemme uutta työkaveria osaksi elinkaarirakentamisen markkinajohtajan hankekehitystiimiä ja kumppaniverkostoa alan näköalapaikalle. Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan elinkaarirakentamisen monimuotoiseen maailmaan, ja kehittymään alan rautaiseksi asiantuntijaksi.

Tehtävässäsi olet tiiviisti mukana elinkaarihankkeiden valmistelu ja tarjousvaiheessa, vastaat hankkeiden talotekniikan hankekehitystehtävistä, suunnitteluohjauksesta sekä toteutuksen kustannussuunnittelusta. Toteutusvaiheessa ohjaat ja valvot toteutussuunnittelua ja erikseen sovittaessa toteutusta.

Hankkeemme ovat tyypillisesti koulu- ja monitoimitaloja sekä terveydenhuollon kohteita, ja tehtävän parissa pääset matkustamaan ja tutustumaan YIT:läisiin ja kumppaneihimme ympäri Suomen.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?


Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, ja ymmärrät rakennushankkeen yhteistoiminnallisuuden, taloteknisten suunnitteluratkaisujen kustannusvaikutukset ja merkityksen elinkaaritaloudellisuuden näkökulmasta. Hyödynnät tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi ja mallintaminen on sinulle tuttua.

Olet ratkaisuhakuinen, omaat asiakaslähtöisen asenteen ja paineensietokykysi on hyvä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Koulutukseltasi olet alan diplomi-insinööri tai insinööri ja sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus talotekniikan alan tehtävistä joko suunnittelijana tai projektipäällikkönä.

Tehtävän sisältöä ja toimenkuvaa voidaan täsmentää osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta. Ratkaisevaa työssä menestymiseen on oikea asenne ja halu kehittyä elinkaarirakentamisen rautaiseksi asiantuntijaksi.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Hannu Soikkeliin, puh. 0400 409 445.

Hae tehtävään 31.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!