TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Cityvarasto Oyj
Tietoa tehtävästä

Tule kasvamaan kanssamme!

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme. Haemme nyt PK- seudulle talotekniikan osaajaa vastaamaan valtakunnallisesti kiinteistöjemme LVI-tekniikan ja automaation projekteista.

Talo- ja LVI-tekniikan asiantuntijana organisaatiossamme ohjaat ja valvot korjaushankkeita ja ylläpitotoimintaa taloteknisestä näkökulmasta yhtiön kiinteistöissä. Vastuullasi on lisäksi pitkäntähtäimen talotekninen korjaussuunnittelu sekä energiatehokkuuden parantaminen.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus (esimerkiksi LVI-teknikko tai LVI- /automaatioinsinööri), mielellään kokemusta talotekniikan korjaushankkeiden rakennuttamisesta ja ylläpitotoiminnoista sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteisen työskentelyyn.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 30.4.2021 (viestiin otsikko: ”LVI-osaaja”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Matti Heiskanen p. 029 1234 787, matti.heiskanen@cityvarasto.fi

Tietoa työnantajasta