(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan asiantuntija
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Oletko Senaatin uusi talotekniikan asiantuntija?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Tampereelle.

Tehtävänäsi on toimia talotekniikan asiantuntijana ylläpidossa ja kunnossapidon hankkeiden sähkö(A) rakennuttamisessa. Ylläpidon talotekniikan asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä alueen kiinteistöpäälliköiden kanssa antaen taloteknistä asiantuntija-apua, vastaten hankintaehdotusten laatimisesta sekä palveluntuottajien toiminnanohjauksesta energia-, huoltokirja- ja olosuhderaportoinnissa. Toimit myös asiantuntijana ja vuokralaisen edunvalvojana edelleenvuokrakohteiden taloteknisissä asioissa. Osallistut myös erikseen sovittaviin alan kehityshankkeisiin ja -projekteihin. 

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Toivomme sinulta työtehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulutason insinöörikoulutusta ja useamman vuoden työkokemusta talotekniikan parissa. Sähköpätevyys 1 edesauttaa tehtävässä toimista. Laaja-alainen talotekniikan, rakennuttamisen, suunnittelun, kiinteistönhoidon, huollon ja yleensä kiinteistöalan tuntemus ovat eduksi tehtävän menestyksekkäässä suorittamisessa. Arvostamme myös kiinteistötalouden ja -lainsäädännön tuntemusta. 

Odotamme sinulta ennen kaikkea yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä. Koska asiantuntijamme ovat menestyksemme kulmakivi, arvostamme myös halukkuutta kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pauli Rantamäki, p. 040 669 4948.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 15.3.2020.