(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme Asiantuntijapalvelut -yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin energia- ja valvomopalveluiden liiketoiminnasta, sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevista asiantuntijatehtävistä. Hae heti! Sinua odottaa mukava porukka ja monipuoliset tehtävät.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän talotekniikan parissa osana isoa toimijaa. Tulet kuulumaan yksikkömme etähallinnan asiantuntijoiden tiimiin.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm.:

  • kiinteistöjen talotekniikan optimointi ja kehitystehtävät kiinteistöjen koko elinkaaren aikana
  • uusien kiinteistöjen haltuunottotehtävät urakoinnin ja ylläpidon siirtymävaiheessa
  • kiinteistöjen talotekniikan säätöjen pysyvyydestä vastaaminen ylläpitovaiheen aikana
  • kiinteistöjen energian käytön seurantaan liittyviä tehtäviä

Havaituista poikkeamista ja kehitysehdotuksista ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakasrajapintaan, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja. Työhön kuuluu itsenäinen kartoitus- ja kehitystyö asiakaskohteissa ja toimistolla etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työssäsi avainasemassa on talotekniikan ja rakennusautomaation kattava osaaminen sekä innostus oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Osaat hahmottaa eri kiinteistötyyppien teknisen kehityspotentiaalin ja pystyt esittämään toimenpide-ehdotuksia selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisille sidosryhmille.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä mahdollisesti LVISKA -alan kokemusta. Lisäksi arvostamme hakijalta:

  • talotekniikan tuntemusta
  • tietokoneiden käytön perusosaamista
  • kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien huollosta ja urakoinnista tai muusta talotekniikan kenttätyöstä
  • englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna

Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan työn kannalta keskeisiin järjestelmiin ja toimintamalleihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Ville Viherä, p. 040 186 9699. Tiedustelut avoimeen tehtävään liittyen arkisin 9-15 välille. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja tehtävästä antaa myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109.  #LI-TN1

Hae tehtävää 28.04.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.