(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Oletko kiinnostunut kiinteistöjen Big Datasta ja IoT-ratkaisuista? Tunnetko talotekniset prosessit ja rakennusautomaation kuin omat taskusi? Onko sinulla kokemusta rakennusten energiatehokkuuden parantamisesta? Kiehtooko sinuakin ajatus siitä, että rakennuksen taloteknisten järjestelmien virhetoiminnot ja heikentyneet olosuhteet havaitaan automaattisesti käden käänteessä ja tilanne saadaan korjattua? Tällä prosessilla tuotamme asiakkaillemme huomattavaa lisäarvoa.

Sinulla on esimerkiksi AMK-tasoinen tutkinto talotekniikan tai automaatiotekniikan alalta. Taustasi saattaa olla esimerkiksi rakennusautomaatiourakoinnista tai LVI-suunnittelusta. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi tekijä.

Jos aihe kiinnostaa, saatat olla hakemamme henkilö.

Helsingin toimipisteessämme on työntekijälle avoin paikka, jossa voit kehittyä todelliseksi digitaalisten kiinteistöpalveluiden asiantuntijaksi. Työtehtävä räätälöidään osaamisalueiden mukaan, mutta lähtökohtaisesti työnkuva sisältää asiakaskohteidemme taloteknisten järjestelmien seurannan analytiikkaohjelmistoa käyttäen, raportointia asiakkaalle, prosessien optimointia ja kehittämistä.

Nyt on oiva hetki hypätä mukaan vakaasti kasvavaan liiketoimintaamme kehittämään tulevaisuuden rakennusten IoT-ratkaisuja jo tänään.

Tehtävä edellyttää:

  • palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä ja asiakaskeskeistä toimintatapaa
  • talotekniikan tai automaatiotekniikan koulutus- / osaamistaustaa
  • hyväksi luetaan tietoteknisten järjestelmien (erityisesti rakennusautomaatiojärjestelmien) tuntemus

Tarjoamme sinulle Suomen johtavana toimijana innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si 20.6.2018 mennessä osoitteessa:

 https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?dcd936b8.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäälliköt Lauri Yli-Rosti (p. 040 777 7961) ja Mika Virkki (p. 050 310 0116).