(Poistunut julkaisusta)

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA, SISÄILMA
Aalto-yliopistokiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Kulttuurihistoriallisten arvokiinteistöjen ylläpidon ja toimivuuden varmistaminen tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ratkaisuineen. Pääset osaksi uusia ratkaisuja etsivää ympäristöä talotekniikan sekä sisäilmaratkaisujen kehityksen kärjessä

Pääasiallisena vastuualueenasi on vastata Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n omistamien kiinteistöjen sisäilmaratkaisuista. Koordinoit monipuolisia sisäilmaprojekteja ja toimit sisäilma-asioissa kohdepäälliköidemme ja asiakkaidemme tukena sekä osallistut kiinteistöjen elinkaaritaloudellisuutta ja energiatehokkuutta lisääviin projekteihin. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään palvelutuotteitamme laaja-alaisesti yhteistyössä asiakkaiden, kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pääset myös laajentamaan omaa osaamistasi ja tehtäväkenttääsi rakennusten ylläpitoon liittyvän talotekniikan parissa. Tehtävässäsi työskentelet tiiviissä yhteistyössä ACRE:n ylläpito- sekä rakennuttamisen tiimien kanssa ja raportoit toimitilapäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen yliopisto- tai AMK-tason koulutus ja työkokemusta sisäilma-asioiden ja talotekniikan parista. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Viestintä ja yhteydenpito asiakkaisiin on olennainen osa tehtävää ja odotammekin, että keskustelet asiakkaidemme kanssa luontevasti ja selkeästi myös ongelmatilanteissa. Hallitset englannin kielen sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.

Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan olennaisena osana asiantuntevaa työyhteisöä huippuyliopiston toimitilajohtamisen parista sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Heimo Halonen puh. 0407063635. Lähetäthän CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com, viitteellä FI-14245.