(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan asiantuntija - Espoo
Eurofins Expert Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Eurofins Expert Services Oy on osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Tarjoamme erilaisia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee 200 eri alojen asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 19,5 milj. €. Toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella ja Vihdissä.Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa. Haemme Espoon Otaniemeen talotekniikan asiantuntijaa. Tehtävässäsi vastaat standardimuotoisen testauksen tarjoamisesta asiakkaille ja projektimuotoisen testauksen koejärjestelyiden suunnittelusta, tulosten käsittelystä, arvioinnista ja raportoinnista. Toimit konsultatiivisessa roolissa asiakkaan suuntaan testausprojekteihin ja -menetelmävalintoihin liittyen. Lisäksi osallistut testausmenetelmien kehittämiseen ja näiden validointiin.  Tulet toimimaan osana Building Installations asiantuntijatiimiä, jonka monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluu ilmateknisiä tuotteita, vedeneristeiden testausta, juomavesi- ja viemärilaitteiden sekä muoviputkien testaus- ja hyväksyntäpalvelut, yleisilmanvaihdon suodattimien testaukset, väestönsuojatekniikkaa, putkistojen kuntotutkimuksia, savunhallinnan ja pienpolton laitteita sekä sammutusjärjestelmien testausta.
Koulutustaustaltasi olet AMK-insinööri tai vastaava. Omaat hyvän tuntemuksen rakennustuotteista tai niiden valmistusmenetelmistä.  Aikaisempi käytännön kokemus rakennusalalta auttaa tehtävässä onnistumista, erityisesti ilmatekniikan, vedeneristeiden ja/tai vesi- ja viemärilaitteiden tuntemus ja vastaavat työtehtävät katsotaan eduksi. Kyseessä on asiakkaille tehtävä asiantuntijatyö, joten toimit luontevasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta.  Suoriudut työtehtävistäsi sujuvasti suomen- ja englanninkielellä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä, mitkä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Olemme kehittyvä organisaatio - kokemuksesi ja toiveesi huomioiden pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen. Tehtävän luonteen mukaisen palkkauksen lisäksi tarjoamme sinulle tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.
Kaipaatko vielä lisätietoja tehtävästä? Ota tässä tapauksessa yhteys Ville Matveiseen (Manager, Building Installations) VilleMatveinen@eurofins.fi, puh: 040 687 6431. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 8.3.2020 tämän linkin kautta.