(Poistunut julkaisusta)

Talotekniikan asentajia teollisuuskohteeseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
Oletko sinä etsimämme sähköasentaja? LVI-asentaja? IV-asentaja? Kylmäasentaja? Automaatioasentaja? Huoltoasentaja? Hae meille töihin Sotkamoon!

Kasvaneen ja kehittyneen kumppanuutemme kautta haemme uusia osaajia caveritiimiimme Terrafamen teollisuuskohteeseen. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti osaamistasi ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin, sekä tarjoamalla sinulle kokeneiden ammattilasten tuen. Työnantajana Caverion on vastuullinen, josta näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Työntekijänämme nautit monipuolisista henkilöstöeduistamme, kuten mm. kilpailukykyisestä palkasta, liikuntaedusta sekä tulospalkkiosta. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Työ käsittää erityisesti taloteknistä huolto, korjaus ja ylläpitoa monipuolisessa ja kehittyvässä teollisuusympäristössä. Työskentelet 5-8 hengen tiimissä, Kajaanin huoltoyksikön rinnalla.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Pystyt ottamaan vastuun työn jäljestä ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun sekä aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää.

Lisätietoja antaa Caverionilta aluepäällikkö Jaska Jolma, jaska.jolma(a)caverion.com. Tiedustelut otsikolla: ”Asentaja teollisuuskohteeseen”. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 17.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.