(Poistunut julkaisusta)

Talotarkastaja Seinäjoen alueelle, Anticimex Oy
Anticimex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Anticimex Oy
Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, rakennetun ympäristön ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on maailman johtavia tuhoeläinhallinnan yrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomen Anticimex työllistää yli 100 henkilöä ja teemme vuodessa lähes 60 000 asiakaskäyntiä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.anticimex.fi.
Toimenkuva
Haemme nyt Anticimex Oy:lle talotarkastajaa Seinäjoen alueelle toteuttamaan pientaloasujille tarkoitettua palvelua, jonka tarkoitus on auttaa asunnon omistajia pitämään parempaa huolta kodistaan ja auttaa ennaltaehkäisemään vahinkoja. Talotarkastajana tarkastat monipuolisesti asunnon eri osien toimivuutta ja kuntoa ja arvioit mahdollisia huoltotarpeita sekä annat riskiarvioita. Kiinnität huomiota muun muassa seuraaviin asioihin: rakennuksen kosteudenhallinta, siihen liittyvien rakennusosien kunto, ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät, vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmät sekä muun muassa hormit ja tulisijat. Lisäksi voit arvioida paloturvallisuutta, lapsiturvallisuutta ynnä muita vastaavia seikkoja asiakkaan tarpeen mukaan.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta kykyä hahmottaa omakotitalo kokonaisuutena, perustietoja pientalojen yleisimmistä rakenteista ja ymmärrystä rakennuksiin kohdistuvista mahdollisista kosteusrasitustekijöistä (esim. sade- ja pintavedet, maakosteus, märkätilojen puutteet/riskit) sekä vedeneristeistä ja vesikalusteiden kunnosta. Eduksesi on osaaminen talotekniikasta ja kiinteistöhuollosta. Koulutusta enemmän arvostamme käytännön rakennusalan työkokemusta. Tehtävään sopiva tausta on esimerkiksi henkilöllä, jolla on noin viiden vuoden kokemus pientalojen rakentamisesta ja rakennusalan ammatillinen perustutkinto.

Talotarkastajan työ on liikkuvaa, kentällä tapahtuvaa työtä mikä vaatii tarkastajalta organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vietät suurimman osan työpäivästä asiakkaiden kodeissa asukkaiden ollessa paikalla. Painotammekin rekrytoinnissa teknisen osaamisen ohella erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakasta kunnioittavaa käytöstä. Edellytämme tietokoneen käytön perusosaamista ja äidinkielen tasoista suomen kielen taitoa. Työnantaja tarjoaa työhön tarvittavan ajoneuvon.
Muut tiedot
Tarjoamme antoisan, vaihtelevan ja käytännönläheisen työn, jossa pääset mukaan toteuttamaan Suomessa ainutlaatuista palvelua. Toivoisimme, että aloittaisit työssä mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Kyseessä on arkisin tapahtuva päivätyö ja henkilöt palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suoraan Anticimexille.

Toivottavasti kiinnostuit! Voit hakea tehtävään osoitteessa www.vmp.fi jättämällä CV:n ja hakemuskirjeen palkkatoiveesi kera. Ole nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä Viljo Julkunen p. 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.11.2019 mennessä.