(Poistunut julkaisusta)

Talorakenteiden kokenut rakennesuunnittelija, Helsinki, Tampere, Turku, Oulu tai Kouvola
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haluamme löytää talo- ja erikoisrakenteiden kokeneita rakennesuunnittelijoita asiantuntijaryhmäämme, joka on osa suunnitteluliiketoimintaa. Toimimme pääsuunnittelijoina ja asiantuntijoina useissa talo- ja erikoisrakenteisiin liittyvissä tehtävissä. Osaamisemme kattaa uudis- ja korjaussuunnittelun. 

Mielenkiintoiseksi työn tekee erikoisosaamisemme vanhojen rakenteiden kohteissa, jossa saa olla mukana suunnittelemassa betoni-, teräs-, puu ja kivirakenteita. Myös vesiväylien rakenteissa meillä on vahvaa osaamista.

Tehtävänkuvaan kuuluvat osaamisesi mukaan rakenne- ja korjaussuunnitteluun liittyvät suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Mahdollisuuksia on myös kansainvälisiin, pääasiassa Ruotsin suunnittelutehtäviin. Työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Turku, Oulu tai Kouvola.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi eteenpäin pyrkimisen halua ja kehittymiskykyä.  Rakenneteknisen suunnittelun kokemus ja erityisesti eurokoodit, tietomallintaminen ja rakennetekniikka ovat sinulle tuttuja. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä verkostoitumistaitoa.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, jossa pääset laajentamaan omaa rakenneteknistä osaamistasi yli tekniikan alojen. Työsi tueksi saat motivoituneen ja osaavan organisaation.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Wuorenjuuri puh. 040 8621 373 tai sähköpostitse janne.wuorenjuuri@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.