(Poistunut julkaisusta)

TALONRAKENNUSTÖIDEN VALVOJA
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

TALONRAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Hämeenlinnaan.

Tulet työskentelemään osana HTJ:n projektitiimiä Senaattikiinteistöjen kärkihankeallianssimallilla toteutettavassa uudisrakennuskohteessa Hämeenlinnassa. Työt alkavat vuoden vaihtuessa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä osaamista ja kiinnostusta laadukkaaseen ja turvalliseen rakentamiseen. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja haluat työskennellä työmaalla kiinteänä osana nykyaikaista projektiryhmää. Haemme tehtäviinsä sitoutuvaa osaajaa ja toivomme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta valvontatehtävien hoitamisesta, työmaan vastaavana mestarina tai työnjohtajana toimimisesta. Sinulla on hyvät suomen kielen taidot ja hallitset tyypilliset työkaluohjelmat. Arvostamme valvontaan liittyviä pätevyyksiä. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisia haasteita ja mahdollisuutta olla vaikuttamassa tapaamme työskennellä.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Esko Salonen, puh. 050 358 7795 tai projektijohtaja Teemu Haaja, puh. 040 455 1040. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantien ja viimeistään 22.11.2018 - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Rakennusvalvoja, Hämeenlinna”.