(Poistunut julkaisusta)

Talonrakennushankkeiden projektipäällikkö
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä noin 570 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 95 milj. euroa. Investoimme asiakkaidemme toimintaympäristöjen kehittämiseen vuosittain noin 40 milj. euroa. Organisaatiossamme on 25 kiinteistökehittämisen, rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden tilaajatoimintojen ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla. Myös asiakkaamme arvostavat palveluratkaisumme ja ammattitaitomme korkealle.

Nyt haemme

TALONRAKENNUSHANKKEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä vastaat kaupungin palveluiden toimitilaratkaisujen tarve- ja hankesuunnitelmien teettämisestä sekä peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden rakennuttamisesta.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri (AMK), rakennusmestari) ja kokemusta hankkeiden rakennuttamistehtävistä. Arvostamme kokemusta Terve talo -rakentamisesta. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaan (elinkaariratkaisut, aikataulut, budjetointi). Olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja asiakaslähtöinen. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja kehittävä ja sinulla on selkeä niin suullinen kuin kirjallinenkin esitystaito.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja vastuullisen työn osana tiivistä, rentoa ja uudistumishaluista työyhteisöä. Tehtävä on näkyvä ja merkittävä sekä tarjoaa mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Työllesi saat asiantuntevan organisaatiomme tuen. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja työpisteesi sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Työtä pääset tekemään asiantuntijoiden ja urakoitsijoiden yhteistyöverkostossa. Tervetuloa osaksi työryhmäämme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.

Hakuaika tehtävään päättyy 7.10. klo 14. Jätäthän hakemuksen osoitteessa:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/talonrakennushankkeiden-projektipaallikko-jyv-55-143-19-1/?r=1

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.