(Poistunut julkaisusta)

Talonrakennuksen työnjohtoharjoittelija BoKlokille pääkaupunkiseudulle (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Pääkaupunkiseudulla meillä on Oppiva-paikkoja BoKlokissa työmaatehtävissä työnjohtoon tähtääville talonrakennuksen opiskelijoille. Työskentelet työnjohtoharjoittelijana ja pääset tekemään työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Toivomme, että olet kiinnostunut puurakentamisesta ja haluat kehittää osaamistasi eri osa-alueilla. Työnjohdollisten tehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus omien kiinnostusten ja osaamisen myötä päästä työskentelemään harjoitteluohjelman aikana tuotannon suunnitteluun, suunnittelun ohjaukseen ja projektityöskentelyyn.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi kokemus työmaalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!