(Poistunut julkaisusta)

Talonrakennuksen haalariharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle (Skanska Oppiva 2021, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Haemme korkeakouluopiskelijoita Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa ja pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi, selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Pääkaupunkiseudun asunto- ja toimitilarakentamisen yksiköissä on useita Oppiva-paikkoja työnjohtoon tähtääville talonrakennuksen opiskelijoille. Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin ja kartutat kokemusta edetäksesi työnjohtoharjoittelijan tehtäviin. Haalariharjoittelussa ei edellytetä aiempaa alan työkokemusta, mutta osassa tehtäviä se katsotaan eduksi.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 17.1.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Käymme hakemuksia läpi ja lähetämme ensimmäisiä kutsuja videohaastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa. Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä.


Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avainsanat: haalariharjoittelu, työmaaharjoittelu, rakennusalan harjoittelu