(Poistunut julkaisusta)

Talonmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Pidätkö pienistä korjaus- ja rakennushommista? Oletko se jolla pitäisi aina olla jotain tekemistä? Tai viihdytkö puuhaillessasi ja rakennellessasi?

Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen talonmiestä, jolta sujuvat niin pienet puhteet kuten halonhakkuu ja lampunvaihdot kuin myös erilaiset rakentelut. Asiakasyrityksemme on luotettava ja vakavarainen toimija alallaan.

Työn kuvaus

Työpäiväsi täyttävät erilaiset monipuoliset kiinteistön hoitoon, korjaukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät. Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi pienet remonttityöt, lumenluonti, tavaroiden kuljetus sekä valaisimien vaihdot. Jokainen päivä on erilainen ja pystyt myös itse vaikuttamaan työpäiviesi kulkuun.

Työn edellytykset

Sinulla voi olla taustaa esimerkiksi rakennusalalta, sähköhommista tai muista kiinteistöhoidon töistä. Työssä menestymisen mahdollistaa myös esimerkiksi harrastusten kautta kerrytetty vahva rakentamisen osaaminen. Tärkeintä on kuitenkin kokemus monipuolisesta nikkaroinnista sekä positiivinen ja reipas suhtautuminen työhön. Omatoimisesta otteesta on työssä etua. Toivomme, että sinulla on hyvä fyysinen kunto ja palava halu tehdä käsilläsi työtä, jonka tulokset näet heti.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset käyttämään hankittua osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työpäiväsi vietät siistissä ja viihtyisässä työympäristössä. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja tämä työ sopiikin juuri puuhakkaalle ja vaihtelunhaluiselle rakentelijalle. Osaava talonmies saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Saat tueksesi osaavan pienen tiimin, mutta työpäiväsi sujuvat paljolti itsenäisessä työssä.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)