(Poistunut julkaisusta)

Talonmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko aktiivinen ja käsistäsi kätevä monitaituri, joka etsii vaihtelevaa ja monipuolista päivätyötä? Tämä voi olla tilaisuutesi alan vaihtoon tai uusien tuulien löytämiseen.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme rakennustaitoista talonmiestä. Työnkuvaasi kuuluvat kaikenlaiset kiinteistön hoito-, korjaus- ja ylläpitotehtävät. Työtehtävät vaihtelevat päivittäin, mutta ne voivat pitää sisällään mitä vaan alkaen pienistä remonttitöistä aina lumenluontiin, tavaroiden kuljetukseen ja lampun vaihtoon. Sinulla voi olla taustaa esimerkiksi rakennusalalta, sähkötöistä tai muista kiinteistön hoidon töistä. Tämä voi sopia myös sinulle, joka haluat vaihtaa alaa ja jolla on harrastuksen puolesta vahvaa rakentamisen osaamista sekä reipas ote työntekoon. Toivomme, että olet positiivinen henkilö, joka tarttuu rohkeasti toimeen!

Työ alkaa vuokratyösuhteessa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Täytä hakemuksesi WorkPowerin hakulomakkeen kautta ja lisää siihen CV. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi