(Poistunut julkaisusta)

Talonmies-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme talonmies-asentajaa tuotantolaitoksen kunnossapito ja asennustöihin Akaaseen. Asiakkaamme on pitkään kansainvälisillä markkinoilla toiminut vakavarainen yritys, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Talonmies-asentajana työnkuva on monipuolinen yleismies-Jantunen, joka pystyy monipuolisella osaamisellaan vastaamaan teollisuushallin kunnossapitotöistä sekä siirtymään hallin puolelle asennus- ja huollon tehtäviin tarvittaessa.

Toivomme työntekijältä vahvaa osaamista erilaisista kunnossapidon tehtävistä ja joustavuutta, mukautuvuutta työtehtävien suhteen. Hakemallamme työntekijällä on useita vuosia kokemusta ja sen myötä näkemystä ja osaamista, mitä ja milloin tulisi tehdä kiinteistöllä. Tarjoamme työn, jossa on vaihtelua ja vastuuta eri asioiden hoitamisesta. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikossa työtunteja kertyy 40h. Työsuhde alkaa kevään 2019 aikana soveltuvan henkilön löydyttyä 6kk:n pituisena määräaikaisena työsuhteena. Määräaikaisuuden päättyessä hyvä työntekijä vakinaistuu asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta www.workpower.fi tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen: lasse.lehtinen@workpower.fi tai jonna.kanerva@workpower.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, puh. 045 139 7492 / jonna.kanerva@workpower.fi