(Poistunut julkaisusta)

Talomyyjäksi muuttovalmiiden kotien edelläkävijälle
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Nykyisen myyjämme siirtyessä yrityksemme sisällä toisiin tehtäviin, haemme nyt Pohjanmaalle uutta talomyyjää. Designtalon talomyyjänä toimit aktiivisessa myyntityössä vastaten asiakkaidemme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin. Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Työskentelet Pohjanmaan alueella ja tapaat asiakkaita Vaasan toimistollamme tai asiakkaiden kotona – olet myös valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana. Olet hyvä tiimipelaaja ja tuot oman persoonasi mukaan innostavaan ja dynaamiseen työyhteisöömme.

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaisena. Menestykseen talomyyjänä auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä. Ruotsin kielen taito sekä kokemus pientalorakentamisesta tai rakennusalasta on eduksi. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Talomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhön, alan johtavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Saat meillä erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Palkitsemismallimme on motivoiva ja kilpailukykyinen. Meillä saat käyttöösi tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat.