(Poistunut julkaisusta)

Talomyyjäksi muuttovalmiiden kotien edelläkävijälle
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Designtalon talomyyjänä toimit aktiivisessa myyntityössä vastaten asiakkaidemme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin. Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Työskentelet Uudenmaan alueella ja tapaat asiakkaita Vantaan Studiollamme tai asiakkaiden kotona – olet myös valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana. Olet hyvä tiimipelaaja ja tuot oman persoonasi mukaan innostavaan ja dynaamiseen työyhteisöömme.

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaisena. Menestykseen talomyyjänä auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus pientalorakentamisesta tai rakennusalasta on eduksi. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Talomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhön, alan johtavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Saat meillä erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Palkitsemismallimme on motivoiva ja kilpailukykyinen. Meillä saat käyttöösi tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat.

Myyntipäällikkö Juhana Sallinen vastaa mielellään tiedusteluihin tehtävästä: juhana.sallinen@designtalo.fi, puh. 050 414 7067.

Mikäli osaat elää mukana asiakkaan unelmassa ja kertoa muuttovalmisrakentamisesta innostavalla tavalla, ota heti meihin yhteyttä! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 25.8. sähköpostilla.