(Poistunut julkaisusta)

Talomyyjä
Designtalo / Den Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa? Designtalo on alansa edelläkävijä ja toimialansa ylivoimainen markkinajohtaja. Etsinnässämme on nyt aktiiviseen myyntityöhön Uudellemaalle/pääkaupunkiseudulle

TALOMYYJÄ

Työssäsi kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Työskentelet Uudenmaan alueella ja asiakkaat kohtaat modernilla studiollamme Vantaan Pakkalassa tai asiakkaan kotona. Olet valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana. 

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja aito halu auttaa asiakasta uuden kodin rakentamisessa. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Talomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne sekä aito mielenkiinto taloja kohtaan. Onnistumisessa auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus pientalorakentamisesta tai rakennusalasta on eduksi. 

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, antoisan ja palkitsevan työn sekä alan johtavan yrityksen vahvan tuen. Saat innostavan, dynaamisen ja osaavan kollegaverkoston, johon tuot oman positiivisen persoonasi mukaan. Saat käyttöösi tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat. Palkitsemismallimme on motivoiva ja kilpailukykyinen.

Mikäli osaat elää mukana asiakkaan unelmassa ja tunnet osaavasi kertoa muuttovalmisrakentamisesta innostavalla tavalla, ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö Juhana Sallinen vastaa mielellään tiedusteluihin tehtävästä, puh. 050 414 7067. Soita Juhanalle tai lähetä vapaa hakemuksesi alla olevan linkin kautta.