(Poistunut julkaisusta)

Talomyyjä
Designtalo / DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020
Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa? Designtalo on alansa edelläkävijä ja muuttovalmiiden kotien markkinajohtaja. Etsinnässämme on nyt aktiiviseen myyntityöhön Keski-Pohjanmaalle

TALOMYYJÄ

Työssäsi kartoitat asiakkaiden tarpeita ja etsit yhdessä heidän kanssaan parhaat ratkaisut kotiunelman toteutumiseen. Työskentelet Keski-Pohjanmaan alueella ja tapaat asiakkaita asiakkaiden kotona tai Nivalan talotehtaalla toimistolla. Olet valmis palvelemaan asiakkaita heille parhaiten soveltuvana ajankohtana.

Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys, oikea asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaisena. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ajantasaisia IT-taitoja sekä määrätietoista, itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Talomyyjän merkittävin menestystekijä on asiakaslähtöinen ja innostunut asenne. Olet hyvä tiimipelaaja ja tuot oman persoonasi mukaan dynaamiseen porukkaamme. Menestykseen talomyyjänä auttaa aiempi kokemus aktiivisesta myyntityöstä. Kokemus pientalorakentamisesta tai rakennusalasta on eduksi.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, antoisan ja palkitsevan työn sekä alan johtavan yrityksen vahvan tuen. Saat innostavan ja osaavan kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Palkitsemismallimme on motivoiva ja kilpailukykyinen. Saat käyttöösi tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat.

Mikäli osaat elää mukana asiakkaan unelmassa ja tunnet osaavasi kertoa muuttovalmisrakentamisesta innostavalla tavalla, ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö Pekka Lahdelma vastaa mielellään tiedusteluihin tehtävästä, puh. 050 342 4004. Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen pekka.lahdelma@designtalo.fi.