(Poistunut julkaisusta)

Talomyyjä
Designtalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Suuren kysynnän vuoksi etsimme nyt talomyyjää vahvistamaan Designtalon myyntitiimiä

 

Tehtävänkuva:

Talomyyjän tehtävässä toimit aktiivisessa myyntitehtävässä ja reagoit Designtalolle tuleviin tarjouspyyntöihin sekä tiedusteluihin, jotka koskevat kuluttaja-asiakkaiden rakennusprojekteja. Designtalo on muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä ja yritys tarjoaa asiakkaille nyt ensimmäisenä Suomessa pohjatutkimuksen ja maatyöt osana muuttovalmista kotia, joten yhteydenottoja tulee runsaasti. Kartoitat asiakkaiden tarpeita, tapaat heitä Designtalon studiolla Vantaalla, heidän kotonaan tai rakennuspaikoilla ja esittelet Designtalon mahdollisuuksia. Asiakkaat sijaitsevat Uudenmaan alueella ja olet valmis palvelemaan asiakkaita heille soveltuvana ajankohtana. Työskentelet Vantaan toimipisteeltä käsin ja raportoit työstäsi Designtalon myyntipäällikölle. Tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mutta kaikista tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Talomyyjän työssä on eduksi, mikäli sinulla on taustaa pientalorakentamisesta. Olet ehkä aiemmin rakentanut itsellesi talon, tehnyt projektimyyntiä tai myynyt rakentamisen tuotteita tai palveluita. Merkittävin menestystekijä on asiakasta arvostava ja oppimishaluinen asenne. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on vakuuttava ja luottamusta herättävä ote ihmisten kanssa. Olet tiimipelaaja ja osaat myös kertoa muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisesta asiakkaille innostavalla tavalla. Suuren asiakasmäärän vuoksi myyntityö edellyttää hyvää työtehtävien priorisointikykyä. Designtalo tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään, alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työtehtävän muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijäyritykseen
- Tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat
- Motivoivan ja kilpailukykyisen palkkausmallin
- Paikan asiantuntevassa ja dynaamisessa tiimissä
- Kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen

Odotamme sinulta:

- Asiakasta arvostavaa ja oppimishaluista asennetta myyntityöhön, aiempi kokemus aktiivisen myynnin parista on hyödyllinen
- Kiinnostusta toimialaa kohtaan, pientalorakentamisen kokemus on eduksi
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ajantasaisia IT-taitoja
- Aikaansaavaa asennetta sekä kykyä itseohjautuvaan ja aktiiviseen työskentelyyn

Haku:

Hae avointa talomyyjän tehtävää lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 19.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.