(Poistunut julkaisusta)

Talomyyjä
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haluatko kehittyä talomyynnin mestariksi? Oletko valmis loistamaan myynnin kuninkuuslajissa? Etsimme nyt Designtalon myyntitiimiimme uutta Talomyyjää.

Tehtäväsi on keskeinen asiakkaamme kotiunelman toteutuksessa. Palvelet asiakkaitamme innostavalla tavalla muuttovalmis kodin suunnitteluprosessin aikana. Olet myös aktiivinen tiimipelaaja myyntijoukkueessamme.

Olet energinen ja organisointitaitoinen, toimit tehokkaasti paineenkin alla. Tehtävä edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja tuloshakuista työasennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja asiakaspalvelu sekä myynti ovat sinulle luonteenomaisia. Ymmärrys pientalorakentamisesta katsotaan eduksi. Työskentelyalueesi on Kokkola-Seinäjoki -seutu.

Designtalo on osa DEN-konsernia, ja me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme jokainen päivä! Tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen, erinomaisen kollegaverkoston sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Lahdelma; puh. 050 342 4004. Mikä kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si Pekalle 15.1.2019 mennessä, pekka.lahdelma@designtalo.fi.