(Poistunut julkaisusta)

Talomyyjä K-Raudalle: Kimara ja Ainoakoti
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Oletko kunnianhimoinen ja innokas myynnin osaaja? Haluatko auttaa asiakkaita toteuttamaan unelmansa oman kodin rakentamisesta?

Haemme asiakkaallemme K-raudalle Päijät-Hämeen alueelle

TALOMYYJÄÄ,

jonka tuotteina ovat Ainoakoti kolmella tavalla sekä Kimara-hirsitalot ja loma-asunnot.

Talomyyjänä tärkein tehtäväsi on kartoittaa asiakkaiden toiveita oman kodin hankinnasta ja tarjota juuri heidän tarpeisiinsa sopivaa ratkaisua. Vastaat niin tarjouksen tekemisestä, asiakassuhteen hoidosta kuin kaupan jälkeisistäkin toimenpiteistä. Edustat tuotemerkkejäsi Lahden talousalueen K-rauta -myymälöissä ja hoidat asiakastapaamisia omalla alueellasi myös asiakkaiden luona. Uusasiakashankintaa teet alan tapahtumissa, talonäyttelyissä ja puhelimitse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea kykyä kuunnella asiakasta ja halua löytää sopiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Sinulla on omaa mielenkiintoa alaa kohtaan ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sosiaalisissa tilanteissa verkostoidut luontevasti. Aikaisempi kokemus asiakassuhteenhoidosta ja myynnistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea rohkea asenne myyntiä kohtaan ratkaisee!

Tehtävässä tarvitset käyttöösi oman auton ja puhelimen, muut työkalut menestymisen tueksi saat yritykseltä. Käytössäsi on laadukas tuotevalikoima ja erinomaiset järjestelmät prosessinhoitoon ja tarjouksen tekemiseen, joiden avulla tarjoat asiantuntevaa ja ripeää palvelua asiakkaillesi. Saat tehtävään perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus talomyynnistä ei ole välttämätöntä.

Sopimus solmitaan K-raudan kanssa ja tehtävässä toimitaan työsuhteessa tai yrittäjäpohjaisesti. Saat työhösi valtakunnallisen ketjun tuen ja kilpailukykyiset ansaintamahdollisuudet. Aloitus tehtävässä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Jätäthän hakemuksesi Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 6.3. ja tiistaina 12.3. klo 13.30 – 14.30 välisenä aikana Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715.