(Poistunut julkaisusta)

Talomestari
Sato Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme talomestareita Helsinkiin ja Espooseen

Erotutko kollegoistasi asiakaslähtöisellä toiminnallasi? Oletko sinä hyvä kohtaamaan ihmisen ihmisenä? Haluatko ratkaista asiakkaidemme moninaisia kotiin liittyviä kysymyksiä ripeästi ammattimaisella otteella? Tule meille talomestariksi vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

SATOn Asiakas ensin -strategia ottaa isoja askeleita eteenpäin, kun laajennamme osaamistamme kiinteistöhuoltoon. Etsimme nyt asiakaskeskeisiä kiinteistöhuollon ammattilaisia täysin uuteen talomestari-tehtävään, jossa pääset toimimaan noin 300 SATOkodin nimettynä talomestarina.

Olet vahvasti läsnä taloissamme, joten pääset keskittymään oman alueesi asiakkaisiin, heidän koteihinsa ja talojen kiinteistöhuoltoon. Olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta ja sinulle on tärkeää, että asiakkaamme tietää aina, mitä seuravaksi tapahtuu.

Olet avainroolissa tukemassa asuntojen vuokrausta, teet vapautuvien asuntojen huoneistotarkastuksia ja esittelet asuntoja uusille tuleville asiakkaille. Vastuullasi on SATOkotien ja kiinteistöjen vikailmoitusten hoitaminen. Hoidat myös asuntojen pienkorjauksia sekä LVI-pienkorjaustöitä. Ohjaat ja valvot kiinteistöhuoltoa ja teet tiiviistä yhteistyöstä kiinteistöhuollon kumppaneidemme kanssa.

Tehtävässä onnistuu parhaiten asiakkaiden kohtaamisesta innostuva, itsenäisestä vastuusta nauttiva ammattilainen, joka hallitsee myös kiinteistöhuollon tehtäväkentän tai on innokas kehittymään sillä saralla. Pidämme tärkeänä aitoa halua auttaa ja palvella asiakkaitamme asumisen arkisissa tilanteissa. Toimit asiakkaita arvostavalla otteella, tulet toimeen monenlaisten ihmisen kanssa ja haluat joka päivä kehittyä asiakastyössä. Eduksi on, jos jo hallitset kodin pienkorjaukset sekä LVI-työt, kuten vuotavien vesikalusteiden korjaukset. Näihin saat meiltä tarvittaessa myös koulutuksen. Tehtävässä tarvitset myös tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan täysin uudenlaista, asiakaslähtöistä kiinteistöhuollon toimintamallia, jossa olemme aidosti läsnä asukkaidemme arjessa. Tule kanssamme tekemään siitä maan paras! Satolaisten mielestä SATO on luotettava, rento, reilu ja uudistuva työpaikka. Meillä on rima korkealla, sparraamme ja kannustamme toisia onnistumaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. Työkavereiksesi saat reilun 200 hengen joukon asumisen rautaisia ammattilaisia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 29.9. mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat meidän Asumisen yksikön johtajalta Juha-Pekka Järvenpäältä puh. 040-513 8484 tai tekniseltä johtajalta Jari Kanervolta puh. 044-555 1111.