(Poistunut julkaisusta)

Talomestari
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Etsimme osaavaa talotekniikan asiantuntijaa talomestariksi
Kotikadun Talomestari auttaa isännöitsijöitä ja hallituksia kiinteistöjen korjauksiin ja huoltoon liittyvien toimenpiteiden suunnittelussa ja budjetoinnissa. Uusi palvelukonseptimme varmistaa, että taloyhtiöissä osataan varautua ja katsoa kiinteistön tulevaisuuteen fiksusti.
Työtehtävät   Sinua odottaa uusi ja mielenkiintoinen tehtävä sekä erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään taloyhtiöiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat yhdistää myyntitehtävät ja kiinteistöjen kunnossapidon. Työpäivänäsi kierrät asiakaskiinteistöissämme tehden havaintoja mahdollisista kehittämistoimenpiteistä. Myyt Talomestari-konseptia asiakkaillemme. Olet isännöitsijöiden ja hallituksien luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja itsenäistä.
Millaista henkilöä etsimme?
Odotamme hakijoilta rakennus- ja talotekniikan hyvää osaamista sekä muutaman vuoden työkokemusta kyseisiltä aloilta.  Sinulla on myynnillisen asenteen lisäksi hyvät yhteistyötaidot. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja sinulla on ajokortti. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja itsenäinen. Haluat palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla: lupauksemme havaitsemme, hoidamme, huolehdimme ohjaa toimintaamme joka päivä.   Mitä me tarjoamme?   Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä kiinteistöalan yrityksessä ja modernit työtilat Pitäjänmäellä. Mahtavien ja osaavien kollegoiden lisäksi meillä on huippuasiakkaat. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!
Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeen kautta 5.5. mennessä. Ethän jätä hakua viimeiseen päivään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja saat Petteri Hiitolalta, petteri.hiitola@kotikatu.fi.