TALO-JA RAKENNUSAUTOMAATIOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA
Cityvarasto Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tule kasvamaan kanssamme!

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.  Haemme nyt PK- seudulle talo- ja rakennusautomaatiotekniikan asiantuntijaa vastaamaan valtakunnallisista projekteista.

Talo- ja rakennusautomaatiotekniikan asiantuntijana organisaatiossamme ohjaat ja valvot korjaushankkeita ja ylläpitotoimintaa taloteknisestä näkökulmasta yhtiön kiinteistöissä. Vastuullasi on lisäksi pitkäntähtäimen talotekninen korjaussuunnittelu sekä energiatehokkuuden parantaminen.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus (esimerkiksi LVI- tai automaatioinsinööri), mielellään kokemusta talotekniikan korjaushankkeiden rakennuttamisesta ja ylläpitotoiminnoista sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteisen työskentelyyn.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 20.10.2020 (viestiin otsikko: ”Talo- ja rakennusautomaatiotekniikan asiantuntija”). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Ilkka Jaakola p. 029 1234 764, tai Matti Heiskanen p. 029 1234 787.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391681
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Ilkka Jaakola p. 029 1234 764, tai Matti Heiskanen p. 029 1234 787