(Poistunut julkaisusta)

Tallentaja
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.


Haemme tallentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tallentajan työkuva on murroksessa ja vaihtumassa perinteisestä rahtikirjojen tallentamisesta sähköisen sanomatiedon (EDI) tarkkailuun ja datan laadussa olevien virheiden korjaamiseen. Työ on sekä rutiininomaista erilaisten listojen tarkastamista että oma-aloitteista reagointia poikkeustilanteisiin.


Sinulla on tarkka ja huolellinen ote työhön, opit nopeasti uusien järjestelmien käytön ja tuot rohkeasti esiin havaitsemiasi poikkeamia. Teet yhteistyötä laskutuksen, myynnin ja terminaalihenkilöstön kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työtoverit ja mahdollisuuden kehittyä DB Schenkerin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Order Data Management and Invoicing Helmi Sihvonen p. 046 920 6072. Soittoajat 3.12 klo 15-16 ja 5.12 klo 14-15.

Hae tehtävää viimeistään 13.12. jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme hakemuskirjeen ja CV:n kera.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.