(Poistunut julkaisusta)

TALLENTAJA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä, Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi
TALLENTAJAA
määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme motivoitunutta ja tehokasta tallentajaa Apotin koulutussuunnittelijoiden ja -sihteerien avuksi. Tehtäviisi kuuluu koulutusten tietojen tallentaminen Apotin koulutusjärjestelmään sekä koulutusten käytännön järjestelyissä avustaminen (esim. materiaalin tulostus). Työskentelet Apotin koulutusyksikön koulutusten hallinnointi -tiimissä.  Koulutusten hallinnointi -tiimi huolehtii Apotti-koulutusten aikataulutuksesta, tietojen julkaisusta asiakkaille ja koulutusjärjestelyistä. 

Työ sopii hyvin esim. välivuotta viettävälle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Sinulla on jo näppärät it-perustaidot ja jonkin verran kokemusta tietojärjestelmistä /ohjelmistoista joko työn tai harrastusten kautta. Haluat kehittyä tietokoneen käytössä ja oppia käyttämään uusia ohjelmistoja. Olet tarkka, huolellinen ja sinnikäs. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja työtapasi on järjestelmällinen. 

Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä! 

Tehtävä on määräaikainen 30.6.2020 saakka.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen 15.9.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Mari Rajaniemi, p. 040 659 3975 etunimi.sukunimi(a)apotti.fi.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi