(Poistunut julkaisusta)

Talkkari HOAS-tiimiin Itä-Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Pysyvätkö hyppysissäsi niin porakoneet kuin älypuhelimetkin? Oletko itseohjautuva ja positiivisella asenteella varustettu kiinteistöhuollon ammattilainen? Etsitkö kokoaikaista ja vakituista työtä? It's a match! Meillä on nyt hakusessa


TALKKARI HOAS-TIIMIIN ITÄ-HELSINKIIN

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Talkkarina olet vastuussa omien kiinteistökohteidesi viihtyvyydestä. Vastuullesi kuuluvat opiskelija-asuinkiinteistöjen huoltotoimet, ja oletkin taidokas ratkomaan ongelmia ja korjaamaan vikoja. Lisäksi huomioit kiinteistöissä ja piha-alueilla kehitysmahdollisuuksia ja toteutat niitä joko itsenäisesti tai muun tiimin kanssa. 

Talkkarina työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15, mutta toivomme myös valmiutta ilta- tai viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, joka alkaa 1.9.2020. Palkka on kilpailukykyinen, ja huipusta työnjäljestä maksamme huippukorvausta. 

 

Ketä etsimme? Viihdyt hyvin asiakastyössä ja nautit siitä, kun voit olla avuksi, sillä teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa. Sinulta löytyy  havainnointikykyä ja oma-aloitteisuutta kunnostustöiden toteuttamiseen. Lisäksi olet itseohjautuva ja utelias, sekä täynnä kehitysideoita. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on muutaman vuoden kokemus kiinteistöhuollon tehtävistä ja parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. Kiinteistönhoitokoneiden kokemus on eduksesi. 

 

Mitä kannattaa valita L&T? L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinulle kuuluvat tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi modernit työlaitteet ja -välineet.
 
Kiinnostuitko? Mikäli monipuolinen työ talkkarina kiinnostaa, lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan talkkarin löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Palvelupäällikkö Katarzyna Sporysz-Weiss vastaa kysymyksiisi tehtävästä: katarzyna.sporysz-weiss@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että hakemukset otamme vastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.