(Poistunut julkaisusta)

Talkkari Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Talkkarit huolehtivat kiinteistöjen kaikista huoltotoimenpiteistä - asukkaat saavat tarvitsemansa huoltomiehen palvelut aina samalta tutulta talonmieheltä. Talokohtaisesti nimetty talonmies varmistaa, että asuminen on helppoa ja mukavaa. Haluaisitko sinä olla osa talkkaritiimiämme? Haemme nyt 

 

TALKKARIA KIINTEISTÖNHOITOTEHTÄVIIN

 

Helsingin alueelle. Tässä tehtävässä vastaat sinulle nimettyjen kiinteistöjen sisä- ja ulkoaluetöista.  Talkkarina työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30 ja halutessasi sinulla on päivystysmahdollisuus. 

 

Mitä odotamme? Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja alan ammattitutkinto. Tunnet kiinteistönhoidon koneiden käsittelyn ja osaat vastata itsenäisesti asuinkiinteistöjen teknisistä kiinteistönhoitotehtävistä. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa. Viihdyt hyvin asiakastyössä ja nautit siitä kun voit olla avuksi.   

 

Mitä tarjoamme? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli monipuolinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on tehtävästä kysymyksiä, laita kysymyksesi sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että otamme varsinaiset hakemukset vastaan rekrytointisivujemme kautta.