(Poistunut julkaisusta)

Talentous Consultant
Momentous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Hei Sinä rekrytoinnin nouseva stara tai kokenut ammattilainen! Haluatko mukaan tekemään suorahakuja nopeasti ja modernisti? Arttu hakee nyt tiimiinsä asiakasvastuullista Talentous-konsulttia.

Mikä Talentous ja miten niin modernisti?

Olemme Momentouksella toimineet pitkään johdon suorahakukumppanina asiakkaillemme, mutta tarjoamme erityisesti asiantuntijoiden rekrytointeihin myös kevennettyä ja ketterää, silti laadusta tinkimätöntä suorahakua, jossa teemme research-työn, selvitämme soveltuvien ehdokkaiden kiinnostuksen tehtävää kohtaan ja esittelemme tehtävästä kiinnostuneet asiakkaalle – siinä kaikki. Tätä palvelua kutsumme nimellä Talentous-haku.

Meillä pääset mukaan vaihtelevien toimeksiantojen pariin, koska emme ole rajanneet palveluamme tiettyihin rooleihin tai toimialoihin. Eli jos pelkät devaaja-haut jo kyllästyttävät, hae meille!

Tutustu Artun blogijuttuun, jossa lisää Talentous-hausta.

Mitä tehtävään sisältyy?

Tehtävässä toimit asiakasvastuullisessa roolissa ja vastaat Talentous-hakujen koordinoinnista tarjouksesta aina ehdokkaiden esittelyyn.

Vaikka kyse onkin myyntivastuullisesta roolista, luukuttamista tehtävä ei ole. Eli myyntiä ei pidä säikähtää, vaikka et sitä olisi aikaisemmin tehnyt.  Meillä on paljon olemassa olevia, palveluihimme erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Myynnin osuudesta tehtävän sisällössä voidaan myös keskustella.

Mitä etsimme?

Sinua, jolla on muutaman vuoden kokemus rekrytoinneista ja halua työskennellä mahtavien ehdokkaiden ja asiakkaiden kanssa tiiviissä vuorovaikutuksessa. Eduksi katsomme kokemuksen suorahauista, erityisesti research-tehtävistä.

Tunnistitko kuvauksesta itsesi?

Älä aikaile, vaan hae mukaan tai kysy lisää Artulta, puh. 040 136 9600. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Haku päättyy 25.10.