Talent Specialist, toimihenkilörekrytointi
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

People & Culture yksikkömme Learning, Development & Talent -tiimi hakee nyt 


Talent Specialistia


rakentamaan maailman parasta palveluyritystä. Käytössäsi ovat globaalin palveluyhtiön People & Culture prosessit, ja työssäsi vastaat prosessien ja työkalujen implementoinnista ja edelleen kehittämisestä omalla vastuualueellasi. Osallistut myös uuden rekrytointijärjestelmän käyttöönottoon ja kehittämiseen.


Talent Specialistin päätyönä on toimihenkilöiden rekrytointi, henkilöarviointi ja sisäisen urakehityksen tukeminen. Käytät laajoja verkostoja hyödyksesi ja haet avainpositioihin parhaita kandidaatteja. Talent Specialist osallistuu yrityksen kyvykkyystarpeiden tunnistamiseen ja tarvittaessa Talent-ohjelmien koordinointiin. Hän tukee työnantajamielikuvan kehittämistä ja avainhenkilöiden sitouttamista rakentamalla urapolkuja myös sisäisesti ja tukemalla seuraajasuunnittelua ja uudelleensijoittamista. Specialist sitoutuu visioon rakentaa yhdessä maailman parasta palvelukulttuuria ja tukee toimihenkilörekrytointiprosessin kehittämistä sekä muita alueeseensa liittyviä kehityshankkeita.


Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvaa (vähintään viiden vuoden) työkokemusta toimihenkilörekrytoinnista ja henkilöarviointien tekemisestä sekä rekrytointiprosessin ja työkalujen kehittämisestä. Työkokemus työnantajamielikuvan kehittämishankkeista on eduksi. Sinulla on näyttöjä kehitysprojekteista, jotka olet vienyt tuloksekkaaseen päätökseen. Omaat erinomaiset verkostoitumis- ja kommunikointitaidot ja pystyt priorisoimaan tehokkaasti eri osa-alueiden välillä. Käytät sujuvasti englannin kieltä ja sinulla on näyttöjä englannin kielen käytöstä työkielenä. Hallitset Office-ohjelmat ja olet valmis matkustamaan tarvittaessa.


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta rekrytoinnista (mielellään kansainvälisestä yrityksestä) sekä tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Sinulla on jo joitakin henkilöarviointisertifiointeja, joita olet käyttänyt työssäsi. Some-työkalut, kuten Linkedin, on sinulle tuttu rekrytointitehtävän tukena. Myös aikaisempi työkokemus palvelualalta tai esimiestehtävistä ovat positiossa eduksi. 


Tule mukaan rakentamaan visiotamme maailman parhaasta palveluyrityksestä todeksi, tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan ison organisaation henkilöstöyksikössä!


Täytä sähköinen hakemuksesi 16.5.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseen myös CV:si.


Lisätietojoa tehtävästä antaa Head of L&D and Talent Jaana Junell tiistaina 4.5. kello 10-11, puhelinnumero 050 3011 507.


 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451034
  • Tehtäväalue: HR, IT, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki