(Poistunut julkaisusta)

Talent Marketing & Branding Specialist
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Oletko idearikas nykyaikaisten markkinointikanavien aktiivinen käyttäjä? Oletko innostunut miettimään sisältöjä ja toimenpiteitä, jotka tukevat työnantajamielikuvan rakentamista ja palvelujen myyntiä ja markkinointia? Etsitkö mahdollisuutta hyödyntää digitaalisen markkinoinnin asiantuntemustasi rekrytoinnissa?


TEMP-TEAMin toiminta kehittyy vauhdikkaasti ja etsimme nyt sinua

TALENT MARKETING & BRANDING SPECIALIST

Tässä tehtävässä tulet olemaan keskeisessä roolissa liiketoimintamme kehittämisen kannalta. Tehtäväsi on kaksiosainen: hoidat TEMP-TEAMin markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista, sekä toimit aktiivisesti kandidaattirajapinnassa:

Hallinnoit ja kehität markkinointikanaviamme: tuotat systemaattisesti sisältöä eri digi-ympäristöihimme, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja yritysmarkkinoinnin kanavissamme. Seuraat ja kartoitat rekrytointimarkkinoita ja tuet tiimiämme uusien, innovatiivisten välineiden, sisältöjen ja kanavien kehittämisessä ja käyttöön ottamisessa.

Tunnistat talentteja ja hallinnoit kandidaattipoolia tulevaisuuden rekrytointitarpeisiin: tunnistat ja tavoitat työmarkkinoiden osaajia esimerkiksi laatimalla houkuttelevia työpaikkailmoituksia sekä ottamalla vastuun messuosallistumisien järjestelystä ja toteuttamisesta. Luot ja ylläpidät kandidaattisuhteita eri rekrytointityökalujen avulla, ja esittelet mielenkiintoisimpia ehdokkaita yritysasiakkaillemme.


Odotamme sinulta

Toivomme, että olet innokas antamaan oman panoksesi yrityksemme menestymiseen ja olet valmis kehittämään toimintaamme systemaattisesti ja pitkäjänteisesti.

Tässä tehtävässä avainasemassa on toimeen tarttuva, rohkea asenne. Markkinoinnin osaaminen ja koulutustausta antavat sinulle erinomaiset eväät markkinointitoimintamme kehittämiseen. Aito kiinnostuksesi someen innostaa ja auttaa sinua digitaalisten markkinointikanaviemme hallinnoimisessa.

Kandidaattien ja asiakkaidemme kanssa työskennellessä osaat hyödyntää erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitojasi niin suomen kuin englannin kielellä. Olet utelias, havainnoiva ja tutkiva, ja pystyt hyödyntämään näitä ominaisuuksia talenttien tunnistamisessa ja houkuttelemisessa. Tarkka ja analyyttinen työskentelytyylisi auttaa sinua kartoittamaan parhaat osaajat, sekä luomaan erinomaisen kandidaatti- ja asiakaskokemuksen.


Miksi juuri meille?

Haluamme uudistaa henkilöstöpalvelualaa. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita, näköalapaikan yritysmaailmaan ja henkilöstöalan tehtäviin.

Toiminnassamme arvostamme läheistä yhteistyötä, pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja halua menestyä. Työskentelemme avotoimistossa Länsi-Pasilassa tällä hetkellä 9 hengen voimin. Työpäivän aikana tehdään ahkerasti töitä, mutta samalla huolehdimme siitä, että tunnelma pysyy korkealla ja hymy herkässä. Saat vastuuta ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön, mutta myös kokeneiden kollegoiden tukea. Tuemme toistemme kehittymistä ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

Juhler Group on 1979 perustettu yritysryhmä, joka toimii kansainvälisesti kuudessa maassa. Suomessa olemme toimineet kymmenen vuotta kahden yhtiön kautta: Active Selection Finland Oy ja TEMP-TEAM Finland Oy. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Palveluihimme kuuluvat mm. rekrytoinnit, suorahaut, työvoiman vuokraus ja soveltuvuusarvioinnit. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon ja olemme alalla auktorisoitu toimija.


Haluaisimme kuulla sinusta lisää!

Hae tehtävää 20.3.2018 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan jätä se palkkatoiveen kera osoitteeseen www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Talent Marketing & Branding Specialist (ID 5806). Hakulomakkeeseen voit myös lisätä liitetiedostoja (CV, hakemus, jne).

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Temp-Team/Matti Vähäkuopus, mava@temp-team.fi tai mob. 050 303 2563.