(Poistunut julkaisusta)

Talent Acquisition Specialist
Cybercom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Cybercom Finlandin kanssa Talent Acquisition Specialistia osaksi Cybercomin HR-timiä toteuttamaan IT-osaajien rekrytointeja. Työskentelet osana HR-tiimiä, Karoliina Heikkisen (Head of Talent Acquisition) työparina. Rooli on tiimissä uusi ja alkuun vuoden määräaikainen.

Keskeisin tehtäväsi on rekrytointiprosessin hallinnointi itsenäisesti liiketoiminnalta tulevien rekrytointitarpeiden speksaamisesta, aina esimiesten sparraamiseen rekrytoinnin valintahetkelle asti. Vastuullasi on tiettyjen osaajaprofiilien pohjalta sourcing-metodein ja mielenkiintoisin keskusteluin houkutella parhaat ja oikeanlaiset osaajat rekrytointiprosessiin, käsitellä saapuneita hakemuksia ja kontaktoida sisäisiä rekryvinkkejä sekä buukata haastatteluja esimiehille. Pääset työssäsi myös osallistumaan työnantajamielikuvan ja rekrytointiprosessin kehittämisen sunnitteluun, tuomaan omia näkemyksiäsi ja ideoita osaksi rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehitystyötä. TA Specialistina pääset ottamaan vastuullesi ja haltuun myös oppilaitosyhteistön koordinoinnin ja yhteistyön kehittämisen yhteistyöoppilaitostemme suuntaan.

Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta rekrytointien kokonaisvaltaisesta läpiviemisestä, sourcing-osaamista sekä ymmärrys modernin/inbound-rekrytoinnin metodeista. Työssäsi arvostat ja kohtelet työnhakijaa kuin yrityksen parasta asiakasta ja kommunikoit mutkattomasti sekä personoidusti potentiaalisten rekrytoitavien kanssa. Aktiivinen,itsevarma ja huumorin täyteinen asenne omaan tekemiseen auttaa menestymään tässä tehtävässä sekä hakijoiden että liiketoiminnan kanssa toimiessa.

Pääasiallisina työkaluina Cybercomilla sinulla tulee olemana ATS:nä Teamtailor, sourcing-työkaluna Linkedin Recruiter -lisenssi sekä muut analytiikan ja automaation työkalut.

Miksi TA Specialistiksi Cybercomille?

IT-alalla rekrytointimarkkinat käyvät kuumempaakin kuumina. Tämä tarkoittaa Cybercomin toiminnassa sitä, että työnantajamielikuvatyö, hakijamarkkinointi, rekrytointiprosessit, hakijakokemus, kulttuuri ja toimintatavat on oltava erittäin korkealla tasolla. Näitä asioita tukemaan haluammekin Sinut Cybercomin rekrytointitiimiin yhdessä liiketoiminnan kanssa tavoittelemaan yhteistä kasvutavoitetta sekä tavoitetta löytää Cybercomille muun muassa parhaat ohjelmistokehittäjät ja pilviasiantuntijat.

Tässä roolissa pääset hyödyntämään jo olemassaolevaa osaamista, kasvamaan tai laajentamaan osaamistasi IT-alan moderniksi huippurekrytoijaksi. Prosessimme ja toimintatapamme kehittyvät jatkuvasti ketterässä ja pienessä tiimissä, joten työskentelytapoihin ja toiminnan kehittämiseen sinulle avautuvat erinomaiset mahdollisuudet omalla työnpanoksellasi.

Cybercomin yksi keskeisimmistä arvoista on kestävä kehitys ja Cybercomin liiketoiminnan tavoitteena on tukea esimerkiksi YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista asiakkaille kehitettävien teknologisten innovaatioiden kautta. Tätä arvoa Cybercom haluaa myös rekrytoinnin myötä viedä entistä enemmän osaksi arkea ja liiketoimintaa, joten toivomme sinun myös jakavan intohimon kestävää kehitystä kohtaan. Lue lisää Cybercomin kestävän kehityksen toiminnasta ”Sustainability report 2018”:sta https://www.cybercom.com/sustainability/sustainability-report/

Miksi Cybercom?

Joukossamme vallitsee suuri arvostus työkavereita kohtaan, ja erään Cybercomilaisen sanoin arvostammekin toisissamme 'jäätävän jäykkää osaamista'. Meillä pääsee tekemään töitä kovien kovien ammattilaisten kanssa ja työkavereiden ammattitaitoon ja osaamiseen pystyy aina luottamaan.

Cybercomilla sinua odottavatkin erittäin asiantuntevat, rennot ja mukavat työkaverit, modernit toimistotilat Helsingin ja Tampereen ytimessä.

Cybercomilla kulttuurimme on innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen, joten sinulle avautuu laajat mahdollisuudet myös ammatilliseen kehitykseen.

Olemme huomanneet, että seuraavanlaiset ammattilaiset loistavat meillä Cybercomilla:

  • Intohimoinen halu oppia ja kehittyä kollegoilta
  • Elämääsi kuuluu mielenkiintoisen työn lisäksi myös vapaa-aikaa, joustavat työaikamme mahdollistavat myös vapaa-ajan harrastukset
  • Arvostat työnantajaa, joka auttaa kehittymään ja vie sinua urallasi eteenpäin

Mikäli haluat tietää lisää, minkälainen yritys Cybercom on - parhaiten pääset seuraamaan meininkiämme kotisivuiltamme, Facebook-sivultamme, Twitteristämme sekä Instagramistamme!

Heräsikö kiinnostuksesi työskennellä Cybercomilla? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2019. Toteutamme rekrytointiprosessin ensimmäisen kierroksen videohaastattelujen muodossa, joten tarkkaile sähköpostiasi! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Jenni Still p.045-665 8000, jenni.still@barona.fi