(Poistunut julkaisusta)

Talent Acquisition Specialist
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP:lla merkittävän muutosmatkan. Siirrymme vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi vahvistamme rekrytointitoimintoamme ja etsimme tiimiimme neljää Talent Acquisition Specialistia. Rooleissa painotamme eri asioita, kuten työsuhdeosaaminen, soveltuvuusarvioinnit tai rekrytointimarkkinointi ja sisällöntuotanto – hienoa jos yhdellä osaajalla olisi myös kiinnostusta ja kokemusta rekrytointijärjestelmistä ja niiden kehittämisestä.

Talent Acquisition Specialist (4 tehtävää)

Roolista

Tehtävässäsi varmistat onnistuneet asiantuntijarekrytoinnit kilpaillussa rekrytointimarkkinassa, jotta OP:lla on myös tulevaisuudessa tarvittava strateginen osaaminen. Huolehdit rekrytointiprosessin läpiviennistä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun aina rekrytointimarkkinoinnin suunnittelusta ja tehtävän profiloinnista työtarjoukseen. Omaat kokemusta modernista rekrytoinnista ja ymmärrystä rekrytointiprosessin kokonaisuudesta, jotta voit haastaa ja sparrata esimiehiä rakentavasti heidän resurssointi- ja rekrytointitarpeistaan, sekä kehittää toimintamallejamme vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Tärkeimpänä tehtävänäsi on kuitenkin varmistaa huippuluokan hakija- sekä asiakaskokemus – olet siis uusien OP:laisten työntekijäkokemusmatkan alkutaipaleen positiivisten kohtaamispisteiden mahdollistaja.

Me suhtaudumme rekrytointiin ja työntekijäkokemukseen intohimolla, ja odotamme samaa myös sinulta. On siis tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sillä päivittäisessä työssäsi toimit tiiviisti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Edistät omalta osaltasi OP:n ja rekrytointia tukevien kumppaneiden välistä sujuvaa ja läpinäkyvää yhteistyötä.

Mitä tarjoamme?

Olemme viiden, pian ehkä kuuden, ja tulevaisuudessa kymmenen hengen dynaaminen ja kovaa kokemusta omaava tiimi. Vastaamme OP:n rekrytoinnin sekä työantajamielikuvan kokonaisuudesta. Teemme töitä kädet savessa – välillä on kiire ja välillä todella kiire, mutta töitä tehdään yhdessä toisiamme sparraten. Meidän tiimille on tärkeintä, että jokainen saa olla oma itsensä, ja kovimmissakin paikoissa tuemme toisiamme. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei tosikkoina. Käytännössä tarjoamme melko lennokkaan huumorin ja loistavan seuran lisäksi kattavat henkilöstöedut marginaalittomasta asuntolainasta ja vakuutuseduista aina erinomaiseen työhyvinvointi- ja työterveyshuoltoon!

Mitä muita etuja tarjoamme ja millainen kulttuurimme on? Niistä voit lukea lisää täällä >>

Tässä on siis ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan finanssialan johtavan ja tutkitusti houkuttelevimman työnantajan matkaan.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme siis neljää Talent Acquisition Specialistia, ja ideaalitilanteessa tiimimme osaamispankki vahvistuisi kovan rekrytointiosaamisen ohella kokemuksella työsuhdeasioista, soveltuvuusarvioinneista – joku valituistamme voisi olla koulutustaustaltaan esimerkiksi psykologi – ja/tai kokemuksella rekrytointimarkkinoinnista ja sisällöntuotannosta. Ennen kaikkea etsimme vakuuttavaa ja vaikuttavaa tekijää, joka edistää asioita proaktiivisesti ja joka nauttii muutoksen keskellä työskentelystä.

Etsimme hakemuksestasi:

  • kokemusta tuloksekkaista asiantuntijarekrytoinneista,
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta,
  • sourcing-osaamista,
  • kykyä ja halua kehittää omaa osaamista, oppia uutta ja jakaa tietoa muille sekä tietenkin
  • intohimoista suhtautumista rekrytointiin ja asiakaskokemuksen tuottamiseen.

Tehtävässä tulet tarvitsemaan sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Mahtavaa jos sinulla olisi jo myös kokemusta agile-toimintamallisessa organisaatiossa toimimisesta, mutta jos ei, niin eipä hätää – sitä pääset oppimaan.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Hae tehtävään 28.4.2019 mennessä jättämällä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime tippaan. Valitsemme hakemusten avulla henkilöt seuraavaan vaiheeseen, videohaastatteluihin, joiden perusteella kutsumme henkilöt haastatteluun tapaamaan esimiestä ja tiimiläisiä.

Jos sinua jäi vielä askarruttamaan jokin asia, voit lähettää kysymyksesi Viivi Tuhkalalle osoitteeseen viivi.tuhkala@op.fi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Voit lukea meistä lisää OP mediasta:

Ketterässä yrityksessä osaaminen, valta ja vastuu kohtaavat päivittäin >>

Kenellä on valta ja vastuu menestyvissä yrityksessä? Suuryrityksetkin kasvaneet ketteriksi >>

Milloin yrityksen muutos on onnistunut? >>