(Poistunut julkaisusta)

Talent Acquisition Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018
Haluatko sinä olla avainasemassa rekrytoimassa tulevia talentteja alansa parhaisiin yrityksiin? Visma jatkaa kasvuaan Lappeenrannassa, ja vuosittain rekrytoimme kymmeniä uusia vismalaisia. Viime vuonna myös OCTO3 liittyi osaksi Visma-perhettä. Nyt etsimme yhdessä yhtiöille asiantuntijaa, joka auttaa liiketoimintoja onnistumaan kasvutavoitteissaan.

Talent Acquisition Specialistina vastaat rekrytointiprosessin tehokkaasta läpiviennistä, osallistut talenttien headhuntaukseen, soveltuvuussarviointien analysointiin sekä haastatteluihin, huolehdit oikea-aikaisesta rekryviestinnästä sekä tuet ja haastat esimiehiä päätöksenteossa. Olet avainpelaaja tavoitteessamme olla “Lappeenrannan halutuin työpaikka, jossa on markkinoiden parhaat osaajat ja paras rekrytointi". Siksi myös työnantajakuvan näkyvyys, tunnettuus ja kehittäminen sekä talenttien houkuttelu ja puhelinkontaktointi kuuluu työnkuvaasi. Vastaat oppilaitosyhteistyöstä ja olet Visma-lähettiläämme opiskelijamessuilla ja -tapahtumissa. Rekrytoinnin lisäksi työpäiväsi täydentyvät muilla henkilöstöasiantuntijan tehtävillä, tuet esimerkiksi kehityskeskustelujen läpikäyntiä ja toteutat ja analysoit henkilöstökyselyitä. Onnistumistasi mitataan esimiestyytyväisyydellä sekä rekryprosessissa mukana olleiden palautteilla. Tukena sinulla on yritysten johto, Visma Solutionsin HR-tiimi sekä Visma-konsernin yhteyshenkilöt.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Talent Acqusition Specialistilta edellytämme aiempaa kokemusta rekrytoinneista ja soveltuvan alan korkeakouluopintoja. Pitkän kokemushistorian sijaan arvostamme näyttöjä kehittymishalukkuudesta, oma-aloitteisuudesta ja sosiaalisesta pelisilmästä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa. Koska tehtävä jaetaan Visma Solutionsin ja OCTO3:n kesken, edellyttää tehtävän hoitaminen liikkumista näiden toimipaikkojen välillä (keskusta, Skinnarila). Työsuhde on vakituinen. Haku päättyy 18.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöjohtaja Jenni Toropainen, jenni.toropainen@visma.com, puh. 0407464154 tai toimitusjohtaja Tommi Laitinen, tommi.laitinen@octo3.fi, puh. 0405051324.

OCTO3 on 2011 perustettu ohjelmistokehityspalveluja tarjoava yritys. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa yli 60 ammattilaisen voimin Lappeenrannassa ja Helsingissä. Autamme asiakkaitamme muotoilemaan uudelleen liiketoimintansa, innovoimaan uusia konsepteja, suunnittelemaan tuotteitaan ja palveluitaan sekä tietysti rakentamaan niitä ohjelmistotekniikan keinoin. Liiketoiminta ja käyttäjälähtöisyys leimaavat ajatteluamme, mutta yhtä tärkeää on huikea tekninen osaaminen, jonka tuomme projekteihimme. www.octo3.fi