(Poistunut julkaisusta)

Talent Acquisition Specialist - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Tule meille - etsimme sinua diginatiivi, SoMen taitava verkostoituja

Rekrytointia SoMessa

Toimit LinkedIn recruiter-työkalun pääkäyttäjänä, huolehdit Eilakaislan aktiivisesti läsnäolosta LinkedInissä, hakujen job slot-nostoista sekä teet aktiivista ehdokaskartoitusta ja kontaktointia. Kyseessä on valtakunnallinen tehtävä, jossa avustat konsulttejamme toimeksiannoissa kartoittaen lisäkandeja käynnissä oleviin hakuihin sekä täydentäen hakuja toimeksiannoissa, joihin Talent Acquisition palvelua on erityisesti myyty. Huolehdit myös Kaislanet-kannan edustavuudesta, hakijoiden profiloinnista sekä avoimien haastatteluiden aikatauluttamisessa.  Lisäksi pohdit ja kehität yhteistyössä markkinoinnin kanssa, kuinka saamme maksimaalisen hyödyn ja näkyvyyden olemassa oleville kanavillemme.

Mitä osaat?

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta työskentelyssä rekrytointien ja hakujen parista. Työssäsi olet itseohjautuva ja tavoitteellinen. Sinulla on aito halu omalla panoksellasi auttaa ympärilläsi olevia kollegoita menestymään sekä uskallat aktiivisesti ehdottaa uusia ideoita ongelmien ratkaisemiseksi. Tehtävä edellyttää erinomaisia IT-taitoja ja aitoa kiinnostusta LinkedInin käyttöön. Olet jo valmiiksi some-orientoitunut, haluat näkyä sekä kuulua verkossa jatkossakin ja ymmärrät kuinka omalla viestinnälläsi vaikutat positiivisen yrityskuvan rakentamiseen.
Kiinnostuitko? Hae tehtävään Kaislanetin kautta osoitteesta kaislanet.eilakaisla.fi viimeistään15.10 mennessä. Tuothan hakemuksessasi selvästi ilmi kuinka omallapanoksellasi löydät SoMesta eri profiilin omaavia hakijoita ja herätät myöspassiivisten hakijoiden kiinnostusta.
Heräsikö kysymyksiä - ei huolta, palvelujohtajamme Maija Kauppinen kertoo tehtävästä mielellään lisää 040 683 7887 (parhaiten tavoitat hänet pe 12.10). Voit toki lähestyä viestillä myös LinkedInissä (https://www.linkedin.com/in/maijakauppinen/).