Talent Acquisition Lead
Fujitsu Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 2000. 

Oletko kehitysorientoitunut ja päämäärätietoinen rekrytoinnin ammattilainen, jonka intohimona on houkutella ja rekrytoida parhaat osaajat vahvistamaan asiantuntijaryhmiämme? Liity mahtavaan HR-ammattilaisten joukkoomme!

Olisitko sinä etsimämme

Talent Acquisition Lead  

rekrytointitiimimme vahvistukseksi?

Tehtävässä vastaat Fujitsun rekrytointiprosessista, sen toimivuudesta sekä kehittämisestä edelleen muun rekrytointitiimimme kanssa. Päivittäisessä työssä olet mukana monipuolisesti rekrytoinnin tehtävissä esihenkilöidemme tukena ja työpäivääsi kuuluu mm. hakijoiden (niin aktiivisten kuin passiivisten) kanssa viestintää, suorahakua, rekrytointimarkkinointia ja mainoskampanjoiden suunnittelua, haastatteluihin osallistumista sekä jatkuvaa yhteydenpitoa rekrytoivien esihenkilöiden kanssa läpi rekrytointiprosessin, osaamistarpeen suunnittelusta aina palkkaukseen saakka.

Olet ensisijainen rekrytoinnin edustaja Fujitsun henkilöstö- ja johtoryhmän sekä ulkoisten yhteistyökumppaneidemme, rekrytointitoimistojen ja mainoskumppaneiden kanssa. Vastaat Fujitsun yhteistyöstä korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa sekä työnantajamielikuvamme strategisesta kehittämisestä rekrytointitiimi tukenasi.

Päivittäisen työn ohella tehtävään liittyy myös erilaisia, osittain kansainvälisiä kehitys​​projekteja liittyen esim. työnantajamielikuvan kehittämiseen tai Fujitsun Graduate-ohjelmaan, jossa teet yhteistyötä Isossa-Britanniassa sijaitsevan tiimimme kanssa. Sinulla on myös paljon yhteisiä toimintoja paikallisen henkilöstötiimin kanssa.

Tässä roolissa olet osa HR ERW -tiimiämme (työntekijäsuhteet, rekrytointi ja hyvinvointi) ja ensisijainen sijainti on pääkonttorissamme Helsingin Valimossa, jossa suurin osa asiakkaistasi on. Tarjoamme kuitenkin myös joustavuutta muissa toimistoissamme työskentelyyn, ja työskentelemme tällä hetkellä etänä.

Kuka sinä olet?
Menestyäksesi tässä roolissa toivomme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta rekrytoijan tai rekrytointikonsultin tehtävästä
  • Taustaa työnantajamielikuvan kehittämisestä sekä intoa sosiaalisen median ja muiden rekrytointityökalujen kanssa työskentelyyn
  • Kokemusta suorahausta houkuttelemaan ja tavoittamaan myös passiivisia ehdokkaita (mm. LinkedIn Recruiter)
  • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa - usein myös sinun tuottamaasi sisältöä julkaistaan kanavissamme

Ymmärrät modernin rekrytoinnin toimintatavat ja systemaattisen työnantajamielikuvan rakentamisen merkityksen yritykselle. Ratkaiset rekrytointeihin liittyviä haasteita itsenäisellä otteella, ja vahva ammattitaitosi näkyy uskottavuutena ja luotettavuutena sekä taitona perustella mielipiteesi. Taustaa IT- tai teknologiaympäristöstä sekä ymmärrystä palvelunsuunnittelusta katsotaan ehdottomasti eduksesi!

Henkilönä olet motivoitunut saavuttamaan tavoitteet ja nautit haasteista löytää timanttiset osaajat tehtäviin! Omaat hyvät esitys- ja konsultointitaidot ja nautit ihmisten kanssa vuorovaikuttamisesta riippumatta siitä, pidätkö opiskelijatilaisuutta vai tapaatko yritysjohtajiamme. Hyvällä huumorintajulla ja itseluottamuksella pääsee pitkälle, etsimme oikeanlaista asennetta!

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Mitä voit odottaa meiltä?
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän hyväntuulisessa tiimissä. Saat mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvässä ympäristössä, jossa osaamista löytyy ja ketään ei jätetä yksin. Mahtava HR-porukkamme odottaa sinua jo innolla!

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä meihin jo tänään!
Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Saara Aikiolta, saara.aikio@fujitsu.com tai puhelimitse joko keskiviikkona 2.6. klo 12.30 - 13.30 tai tiistaina 8.6. klo 13 - 14, puh. +358 40 5718 960.

Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20. kesäkuuta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme heti oikean henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot