(Poistunut julkaisusta)

Talent Acquisition Consultant
Dream Broker

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko olla mukana vaikuttamassa nopeasti kasvavan teknologia-alan yrityksen rekrytointeihin ja yrityskulttuuriin? Viihdytkö erityisen hyvin ihmisten parissa sekä tavoitteellisessa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme 

Talent Acquisition Consultant 

Etsimme kasvavaan Talent Acquisition -tiimiimme lämminhenkistä tiiminrakentajaa, joka toimii verkostoissa sujuvasti ja haluaa kantaa kortensa kekoon kasvutarinamme hyväksi rekrytoiden yritykseemme uusia osaajia. Tehtävänämme on varmistaa, että saamme tulevaisuudessakin alan parhaat tekijät osaksi kasvavaa joukkoamme. Teemme tiivistä yhteistyötä muun muassa liiketoiminta-, teknologia- ja designtoimintojen kanssa, joten pääset tekemään rekrytointia laajasti eri tehtävien parissa. 

Tehtäviisi kuuluu 
• Koko rekrytointiprosessin läpivieminen itsenäisesti alusta loppuun yhteistyössä rekrytoivan esimiehen kanssa
• Potentiaalisten osaajien etsiminen erityisesti myynnin ja teknologiapuolen tehtäviin
• Ehdokkaiden haastatteleminen puhelimitse ja kasvotusten
• Rekrytointitapahtumien suunnittelu, organisoiminen ja niissä edustaminen sekä yhteistyö opiskelijajärjestöjen kanssa
• Dream Brokerin työnantajamielikuvan rakentamiseen liittyvät projektit

Tätä me odotamme sinulta 
• Halua ja intoa tehdä rekrytointia nopealiikkeisessä kasvuyrityksessä. Aiempi kokemus rekrytointityöstä tai HR-alalta katsotaan vahvuudeksi.
• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aitoa kiinnostusta ihmisiä ja organisaatiokulttuuria kohtaan
• Arvostamme kiinnostusta teknologia-alaa kohtaan tai kokemusta it-rekrytoinneista
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tätä tarjoamme 
Modernit toimistotilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa, jossa sinut toivottaa tervetulleeksi energinen ja ammattitaitoinen nelihenkinen tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä pääset tekemään töitä menestyksekkäässä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä tehostamaan viestintää, yhteistyötä ja oppimista online-videoiden avulla. Tehtäväsi on erityisen tärkeä, sillä oikeiden osaajien rekrytoiminen on avaintekijä yrityksemme kasvun, kehityksen ja menestyksen näkökulmasta.  

Kiinnostuitko? Tule mukaan nopeasti kasvavaan ohjelmistoyritykseemme! Haku on auki 8.3 asti, mutta jätäthän hakemuksesi pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakulomakkeen pääset täyttämään tämän linkin kautta https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1069. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Psyconin konsultti Laura Nissilä, maanantaisin klo 10:30-11:30, puh. 020 710 1271.