Takuuvalvoja
Bonava Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Takuuvalvoja pääkaupunkiseudulle

Haemme nyt takuuvalvojaa vahvistamaan laadunvalvontaamme sekä asiakaspalveluamme pääkaupunkiseudulla. 
 
Sinun roolisi
Tehtäviisi kuuluu jo valmistuneiden kohteiden takuu- ja vastuutöiden koordinointi ja valvonta sekä yhteydenpito asiakkaisiin yhteistyössä asiakaspalvelutiimimme kanssa. Takuuvalvojana pääset toimimaan asiakasrajapinnassa ja käsittelet asiakaspalautetta ripeällä ja ystävällisellä tavalla sekä organisoit ja valvot korjaustöitä. Tehtävässä toimit osana takuutiimiä, jossa asioita käydään läpi tiiviisti osaamista jakaen ja asioita yhdessä ratkoen.

Tehtäviisi kuuluu lisäksi laatuun, rakennettavuuteen sekä rakentamisen kustannustehokkuuteen liittyvien asiakaspalautteiden tuominen projektien suunnitteluun. 

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Sinulla on kokemusta työmaan johtamisesta tai valvonnasta. Olet henkilönä palveluhenkinen ja aikaansaava, lisäksi sinulla on kykyä ennakoida ja organisoida työtehtäväsi. Asiakaspalvelu vaativissakin tilanteissa tulee sinulta luontevasti ja olet tottunut toimimaan paineen alla. 
 
Join our journey
Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa takuutyöpäällikkö Santtu Suuronen, puh. +358 50 464 3242.
 
Bonava
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Luomme koteja ja naapurustoja, joissa ihmiset voivat nauttia parhaasta mahdollisesta elämänlaadusta. Olemme Euroopan ensimmäinen asuntokehittäjä, joka on saanut ilmastotavoitteilleen hyväksynnän Science Based Targets -aloitteelta. Toimimme Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa 2100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 1,61 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.
 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447548
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Erika Lindholm (offre35199885.9860 (a) bonava-ab.contactrh.com)
  • Puhelin: 0400973444
  • Sijainti: Helsinki