(Poistunut julkaisusta)

Takuutyöpäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Takuu- ja vastuutöiden työpäällikkö Helsinkiin

 

Haemme asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä takuutyöpäällikköä johtamaan Bonavan takuu- ja vastuutiimiä.  

Sinun roolisi

Takuutyöpäällikkönä vastaat itsenäisesti takuu- ja vastuuprojektien johtamisesta. Vastaat sovitun toimintamallin mukaisesta tekemisestä sekä osallistut aktiivisesti toiminnan edelleen kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluvat myös takuu- ja vastuuprojektien resursointi, aloitusedellytysten varmistaminen sekä kustannusennustus. Tehtävään kuuluu myös tuotanto-organisaation ymmärryksen kasvattaminen laatuongelmista.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tiimiläisten tukeminen ja ohjaaminen projekteissa, minkä lisäksi vastaat myös tiimiläistesi osaamisen kehittämisestä. Työskentelet aktiivisesti myös muun tuotanto-organisaation, yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Odotamme

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (DI tai AMK-insinööri) tai opistotutkinto sekä usean vuoden kokemus monipuolisista rakentamisen tehtävistä. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää syvällistä ymmärrystä rakentamisprosesseista ja ymmärrystä laadun tuottamisesta sekä hyvää tuntemusta asuntokauppalaista ja sen soveltamisesta.

Join our journey

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja.

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti soveltuvan henkilön haettua tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Rami Hietala +358 500 424 286, rami.hietala@bonava.com

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle muutosmatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.