Takuutyönjohtaja PK-seudulle
Värväämö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Haemme asiakkaalle PK-seudulle takuutyönjohtajaa. Yritys keskittyy uusien kerrostalojen rakentamiseen ja talous on vakaalla pohjalla. Kohteet keskittyvät Helsingin, Espoon ja Vantaan alueille. 

Kohteet ovat kerrostaloja, joihin tehdään vuosi- ja kymmenvuotistakuukorjauksia. Tehtävänäsi on johtaa takuukorjauksia ja ohjata takuutyöntekijöitäsi. Jaat tehtävät kohteiden narinalistojen mukaan ja huolehdit töiden sujumisesta. Aikataulutat työtehtävät ja hoidat asiakasyhteydenpidon korjauksien tiimoilta. Aloitus on sovittavissa loppuvuoden aikana. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työsopimus tehdään suoraan asiakkaan kanssa.

TYÖTEHTÄVÄ: Takuutyönjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kohteet PK-seudulla
TYÖN LUONNE: Vakituinen ja kokoaikainen työtehtävä, työsopimus tehdään suoraan asiakkaan kanssa. Aloitus joustavasti loppuvuoden aikana.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Rakennusmestarin/-insinöörin opintoja.
- Aiempi työnjohtokokemus plussaa, voit olla myös asennustaustainen ja opintojen loppuvaiheessa oleva.
- Hyviä tietoteknisiä taitoja.
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa.

MITÄ ME TARJOAMME:

- Vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän suoraan asiakkaamme palveluksessa.
- Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan.
- Vakaan ja luotettavan työnantajan.
- Hyvän tiimin taustatuen.

Hae työpaikkaa oheisesta linkistä, voit myös soittaa tai laittaa viestiä: Juho Palosaari 0505149958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Haku tehtävään päättyy 28.11.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana, joten toimi nopeasti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot