(Poistunut julkaisusta)

TAKUUTYÖNJOHTAJA Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on yksi Pohjoismaiden suurimpia rakennusalan toimijoita ja etsimme heille nyt oma-aloitteista ja osaavaa

TAKUUTYÖNJOHTAJAA Pirkanmaalle

Toivomme hakijoilta aiempaa työnjohdollista kokemusta rakennusalalta, tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä asiakaslähtöistä työotetta. Tehtävään valittavan henkilön vastuulla on yrityksen kohteiden jälkimarkkinointi ja asiakaspalvelu.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta rakennusalan asiakasrajapinnassa toimimisesta, hyviä viestintätaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - TAKUUTYÖNJOHTAJA Pirkanmaalle. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Henri Kiiskilä (henri.kiiskila@temp-team.fi).