(Poistunut julkaisusta)

Takuutöiden valvoja
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haussa on nyt

Takuutöiden valvoja

vahvistamaan laadunvalvontaa sekä asiakaspalvelua Bonavalla Helsingissä.

Sinun roolisi

Tehtäväkenttääsi kuuluu jo valmistuneiden kohteiden takuutöiden koordinointi ja valvonta sekä yhteydenpito asiakkaisiin yhteistyössä asiakaspalvelutiimimme kanssa. Takuutöiden valvojana käsittelet asiakaspalautetta ripeällä ja ystävällisellä tavalla sekä organisoit ja valvot korjaustöitä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi laatuun, rakennettavuuteen ja rakentamisen kustannustehokkuuteen liittyvien asiakaspalautteiden tuominen projektien suunnitteluun sekä yhteydenpito isännöitsijöihin ja huoltoyhtiöihin. Tehtävä sijaitsee Helsingin toimipisteessämme, toimimme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa Helsingin keskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri). Sinulla on kokemusta työmaan johtamisesta tai valvonnasta ja olet henkilönä palveluhenkinen, ripeä ja aikaansaava. Asiakaspalvelu vaativissakin tilanteissa tulee sinulta luontevasti ja olet tottunut toimimaan paineen alla.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Sanna Tuononen, puh. +358104002089 sanna.tuononen@bonava.com

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtavia asuntorakennuttajia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Rakenna tulevaisuutesi

Join our journey